Netherlands, Belgium

Arnon Grunberg

Catalogues En Passant 1995-2006 (1995)
Het 14e kippetje (1998)
Geachte Erasmus (2000)
Het Rotterdam van Arnon Grunberg (2001)
Sterker dan de waarheid (2002)
Humo (2004)
Arnon Grunberg leest Karel van h... (2004)
R.A.M (2004)
Elfriede Jelinek - Hij niet als hij (2005)
Angst overwint alles (2005)
De techniek van het lijden (2005)
Grunbergbijbel (2005)
Over joodse en andere paranoia (2007)
Herman Selleslags - Archief 2007 (2007)
Jos Wuijts - Bibliografie tot 2008 (2008)
Heinrich von Kleist - Collected ... (2009)
Het verraad van de tekst (2009)
Brieven aan Esther (2011)
Ross, D. (a.o.) - Ieder zijn eig... (2012)
Waar ook ter wereld (2012)
Ich will doch nur, dass ihr mich... (2014)
Aan nederlagen geen gebrek (2016)
Das Magazin (2017)
De dagen van Leopold Mangelman (2017)
Yra van Dijk - Afgrond zonder va... (2018)


Marek van der Jagt

De Luxemburgse meisjes (2002)
Ik ging van hand tot hand - Verz... (2008)
Fernando Pessoa - Aforismen en k... (2009)



 
Close X

De techniek van het lijden



work
ISBN 90-388-2723-7
Publisher Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam
Year 2005
Country Netherlands, Belgium
Language Dutch

Description

The Technique of Suffering: a book that documents Arnon Grunberg's guest lectureship at the Technical University in Delft. It consists of two lectures and a description of the machines that the students built under Grunberg's supervision during the masterclasses. Also included is a diary fragment of Niels Gerson Lohman on the excursion to Nürnberg.


[ Nijgh & Van Ditmar ]

Left: Q & A with Arnon Grunberg after the Vermeer Reading (moderator: Mr. Fokkema of TU Delft). Photo by: Aernout Peeters


S

Right: After the Vermeer Reading Arnon Grunberg was interviewed by Belgian Humo journalist Mark Schaevers. Photo by Aernout Peeters

S
Close X