Netherlands, Belgium

Arnon Grunberg

Catalogues En Passant 1995-2006 (1995)
Het 14e kippetje (1998)
Geachte Erasmus (2000)
Het Rotterdam van Arnon Grunberg (2001)
Sterker dan de waarheid (2002)
Humo (2004)
Arnon Grunberg leest Karel van h... (2004)
R.A.M (2004)
Elfriede Jelinek - Hij niet als hij (2005)
Angst overwint alles (2005)
De techniek van het lijden (2005)
Grunbergbijbel (2005)
Over joodse en andere paranoia (2007)
Herman Selleslags - Archief 2007 (2007)
Jos Wuijts - Bibliografie tot 2008 (2008)
Heinrich von Kleist - Collected ... (2009)
Het verraad van de tekst (2009)
Brieven aan Esther (2011)
Ross, D. (a.o.) - Ieder zijn eig... (2012)
Waar ook ter wereld (2012)
Ich will doch nur, dass ihr mich... (2014)
Aan nederlagen geen gebrek (2016)
Das Magazin (2017)
De dagen van Leopold Mangelman (2017)
Yra van Dijk - Afgrond zonder va... (2018)


Marek van der Jagt

De Luxemburgse meisjes (2002)
Ik ging van hand tot hand - Verz... (2008)
Fernando Pessoa - Aforismen en k... (2009)



 
Close X

Het verraad van de tekst



work
ISBN 978-90-388-9297-9
Publisher Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam
Year 2009
Country Netherlands, Belgium
Language Dutch

Description

The Betrayal of the Text: a collection of Arnon Grunberg's reading about war and truth, at the end of his guest lectureship at Leiden University in the autumn of 2008, as well as essays and stories by his students about truth in fiction.


[ Nijgh & Van Ditmar ]

Close X