Arnon Grunberg

Other

Gogol en TBS
2019
Yra van Dijk - Afgrond zonder vangnet
2018, Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam
De dagen van Leopold Mangelman
2017, Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam
Das Magazin
2017
Aan nederlagen geen gebrek
2016, De Arbeiderspers, Amsterdam
Ich will doch nur, dass ihr mich liebt
2014, Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam
Waar ook ter wereld
2012, Ekstreem, Andelst
Ross, D. (a.o.) - Ieder zijn eigen Arnon Grunberg
2012, Academia Press, Ghent
Brieven aan Esther
2011, Alauda Publications, Amsterdam
Het verraad van de tekst
2009, Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam
Heinrich von Kleist - Collected prose
2009, Atheneum-Polak & Van Gennep, Amsterdam
Fernando Pessoa - Aforismen en kort proza
2009, Salon Saffier/Po√ęziecircus, Utrecht
Jos Wuijts - Bibliografie tot 2008
2008, SNL, Leiden
Ik ging van hand tot hand - Verzameld werk
2008, De Geus, Breda
Herman Selleslags - Archief 2007
2007, FotoMuseum Provincie Antwerpen, Antwerpen
Over joodse en andere paranoia
2007, Commissie Frans Kellendonlezing, Nijmegen
Angst overwint alles
2005, Meulenhoff, Amsterdam
De techniek van het lijden
2005, Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam
Grunbergbijbel
2005, Atheneum-Polak & Van Gennep, Amsterdam
Elfriede Jelinek - Hij niet als hij
2005, Querido/Atheneum-Polak & Van Gennep/Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam
R.A.M
2004, VPRO
Arnon Grunberg leest Karel van het Reve
2004, Maarten Muntinga, Amsterdam
Humo
2004
Sterker dan de waarheid
2002, De Geus, Breda
De Luxemburgse meisjes
2002, De Geus, Breda
Het Rotterdam van Arnon Grunberg
2001, Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam
Geachte Erasmus
2000, Atheneum-Polak & Van Gennep/Querido/Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam
Het 14e kippetje
1998, Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam
Catalogues En Passant 1995-2006
1995, En Passant, Eindhoven