Arnon Grunberg
De Haas en de Apocalyps
De Haas en de Apocalyps image
Published
2020
Publisher
Korenmaat
Language
Dutch

In de derde aflevering van de Kinderbijbel is Dapperhaas en haar vrienden op zoek naar de Apocalyps, want die is voorwaarde voor de verlossing. Ze denken de laatste Joodse tandarts gevonden te hebben, maar die blijkt toch niet te zijn wat ze dachten. De Apocalyps echter gloort aan de horizon.
Het boekje telt 16 pagina’s en bevat tekeningen van Paul van der Steen. De tekst werd met de hand gezet uit de Spectrum en in ruim honderd exemplaren gedrukt onder de Korenmaat. Het boekje is gesigneerd door auteur en tekenaar.
In the third installment of the Children's Bible, Bravehare and her friends are in search of the Apocalypse, because it comes before salvation. They think they have found the last Jewish dentist, but he doesn't seem to be who he appears to be. Nonetheless, the Apocalypse dawns on the horizon.
The book has 16 pages and contains drawings by Paul van der Steen. The text was typeset by hand in Spectrum and printed in an edition of 100 by de Korenmaat. The book was signed by author and draughtsman.